Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία THEMA team γεννήθηκε από τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής... η δύναμη αυτή έφερε την ομάδα... η ομάδα έφερε την οργάνωση... και η οργάνωση έφερε την ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Αν θες να μάθεις τι σημαίνει:

  • Να αναπτύσσεις και να διαχειρίζεσαι τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής προς όφελος του πελάτη
  • Επαγγελματισμός και αξιοπιστία ως θεμέλια γερών επαγγελματικών και πελατειακών σχέσεων
  • Επιτυχημένη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, ημερίδας, εκθέσεως ή συνεδρίου
  • Ομαδική συνεργασία και επικοινωνία ως μέσα για την επίτευξη υψηλών στόχων τότε...

 

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗ THEMA team. Με σημαντικές και επιτυχημένες διοργανώσεις στο χώρο της οργάνωσης Συνεδρίων, Σεμιναρίων & Εκδηλώσεων και έχοντας διαγράψει 10 χρόνια πορείας, εμείς, οι άνθρωποι της THEMA team εμπνεόμενοι από τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής και δημιουργώντας μία εταιρεία με φιλοσοφία της τη σχέση συνεργασίας μεταξύ της ομάδας μας και του πελάτη μας, γινόμαστε μέλος της ομάδας σας και δουλεύουμε μαζί σας έτσι ώστε να κάνουμε το project σας απόλυτα επιτυχημένο!

Αναπτυσσόμαστε δυναμικά, στοχεύουμε στην κορυφή και πιστεύοντας πως καμιά πόρτα δεν είναι ανοιχτή αν δεν παλέψεις να την ανοίξεις, κανένα εμπόδιο ανυπέρβλητο αν δεν εκπαιδευτείς να το ξεπερνάς και κανένα επιτυχημένο αποτέλεσμα δεν έρχεται χωρίς ομαδική συνεργασία.

 

back graph03

Αξίες

  • 1
  • 2

Στόχοι και ποιότητα της THEMA team

Στη THEMA team αναπτυσσόμαστε δυναμικά, στοχεύουμε στην κορυφή και πιστεύουμε ότι καμία πόρτα δεν είναι ανοιχτή αν δεν παλέψεις να την ανοίξεις, κανένα επιτυχημένο αποτέλεσμα δεν έρχεται χωρίς ομαδική συνεργασία. Η...

Read more

Αρχή και Σκοπός της THEMA team

Αρχή της THEMA team είναι ο επαγγελαματισμός και η αξιοπιστία ως θεμέλια γερών επαγγελματικών σχέσεων, μέσω της ομαδικής συνεργασίας και επικοινωνίας για τη επίτευξη της άψογης διοργάνωσης των συνεδρίων, σεμιναρίων,...

Read more